Några av våra vanliga fortskaffningsmedel

Tåg i Thailand


skrivet den 27 dec av Admin, klockan:11:13
När jag för några år sedan reste runt i Thailand så åkte jag mycket tåg. Det fanns väldigt bra förbindelser och det fanns även nattåg. Det var också första gången som jag åkte nattåg i hela mitt liv och det var roligt tyckte jag. Jag tycker om att åka tåg och om det finns möjlighet att åka tåg så väljer jag alltid det framför att åka buss till exempel. Dels är det utrymmet som är mycket större och man kan röra på sig betydligt mycket mer än i en buss och sedan så tycker jag att det över lag är mycket mer bekvämt än buss till exempel. Så jag föredrar nog tåg när det finns. Jag åkte också tåg mellan Thailand och Laos och även om det är långa sträckor vi pratar om så känns det faktiskt inte så. Jag skulle vilja åka mer tåg än jag gör. Kanske en ren tågresa vore något att planera.    

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt