Några av våra vanliga fortskaffningsmedel

Tåg i Filippinerna och i Sverige


skrivet den 31 dec av Admin, klockan:08:17
En stor skillnad som jag har lagt märke till här i Filippinerna är att jag knappt har sett ett enda tåg. Det verkar som att just tåg inte är ett vanligt transportmedel. Jag menar, i Sverige är det ju kanske ett av de vanligaste transportmedlen och man åker ju ofta tåg men här verkar det verkligen inte vara så. Jag vet inte om det kanske bara är så att jag befinner mig i en provins där det inte är så vanligt med tåg eller om det är så över hela Filippinerna men det är hur som helst något som jag verkligen har lagt märke till. Ganska intressant faktiskt. Och om jag inte har fel så är det ju ganska dyrt att bygga tågrälsar och så och detta är ju ett ganska fattigt land så det kanske är så att man helt enkelt inte har råd. Men det kan ju också vara så att det helt enkelt inte lämpar sig lika bra här som i Sverige att ha tåg som transportmedel.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt