Några av våra vanliga fortskaffningsmedel

Mitt nya land


skrivet den 13 dec av Admin, klockan:09:46
Jag bor inte längre i Sverige och i de nästkommande inläggen så kommer jag att skriva en del om just transporter i mitt nya land. Jag kommer att ta upp en del likheter men framför allt skillnader när det kommer till transporter av olika slag just mellan Filippinerna där jag bor nu och Sverige där jag bodde förut. Det är alltså detta som jag kommer att skriva om i några inlägg framöver och sedan kommer jag att gå över till hur det ser ut i länderna som ligger i närheten av Filippinerna och hur jag har rest och transporterats där. Det är ganska intressant att se likheter och skillnader mellan länder. Jag menar i en del fall så finns där inga skillnader alls men i andra så kanske det inte finns några likheter alls. Och just detta är vad som är så fascinerande och vad som gör det hela så intressant.    

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt