Några av våra vanliga fortskaffningsmedel

Inte flygrädd längre – Del 2


skrivet den 29 jun av Admin, klockan:15:32
En gång i Laos funderade jag till och med att åka i en buss i 24 timmar istället för att flyga i en timme. Som tur var gjorde jag inte det men det var inte ett lätt beslut. Hur som helst så är det väldigt skönt att inte behöva kalla sig flygrädd längre. Att jag slutade vara flygrädd är inte ett sätt som jag rekommenderar till andra. Jag ångrar mig att jag inte tog hjälp av psykologer i ett mycket tidigare skede. Jag har ändå varit flygrädd i över tio år och det känns som ett slöseri. Jag rekommenderar alla som är flygrädda att ta hjälp av psykologer eller något liknande. Det finns även bra sidor på Internet där ni kan läsa om andras flygrädsla. Det finns till och med ett forum där riktiga piloter svarar på frågor från flygrädda människor. Tyvärr minns jag inte vad forumet hette men letar ni runt lite så kommer ni säkert att hitta det.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt