Några av våra vanliga fortskaffningsmedel

Inte flygrädd längre – Del 1


skrivet den 26 jun av Admin, klockan:08:20
Jag vet inte hur men jag blev bara helt plötsligt av med min flygrädsla. Det var faktiskt under en flygning och det blev lite turbulent och helt plötsligt så var jag inte flygrädd längre. Detta skedde för ungefär ett år sedan och jag har flugit många gånger sedan dess. Jag gillar fortfarande inte att flyga men jag är inte rädd längre och det är en väldigt skön känsla. Jag kan fortfarande inte sova när jag flyger men det hoppas jag kunna göra inom en snar framtid. Nu känner jag mig inte lika handikappad i och med att jag idag inte undviker att flyga. Förr om åren så valde jag hellre att sitta i en bil i sex timmar än att ta ett flyg på 45 minuter. Detta fast att det var billigare att flyga än att åka bil. Detta påverkade mitt arbete eftersom jag ofta hade möten i Stockholm.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt