Några av våra vanliga fortskaffningsmedel

Flygrädsla – Del 2


skrivet den 23 jun av Admin, klockan:23:21
Problemet med min vän är kanske inte just flygrädslan utan han är rädd för trånga utrymmen. Han åker som exempel aldrig hiss. Detta har till och med jag skrattat åt men jag ångrade ganska snabbt att jag skrattade. Vi åkte till Polen med båten från Karlskrona en gång och det gick bra. När vi däremot skulle gå och lägga oss i hytten så vägrade han gå in. Han bara skrattade och sa att här sover inte jag. Vi hade diskuterat problemet med hytten tidigare och han trodde det skulle gå bra om vi hade fönster. Vi bokade en hytt med fönster men det spelade ingen roll. Detta innebar att vi fick sitta uppe hela natten och det var inte så roligt. Det jag vill få fram med denna historian är att det finns väldigt många olika anledningar till varför människor är rädda för att flyga.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt