Några av våra vanliga fortskaffningsmedel

En resa genom Sydamerika


skrivet den 20 jun av Admin, klockan:13:57
Ett av mina absolut största intressen är att resa men hittills när jag har rest så har det handlat om att man flyger till ett land och därifrån tar sig vidare oftast med buss eller tåg eller till och med med flyg i en del fall. Men jag har en annan dröm, en annan sorts resa. Det är nämligen så att jag vill flyga till Sydamerika för att därifrån ta mig till olika länder på motorcykel. Jag vill börja i Argentina och var jag avslutar vet jag ännu inte. Men detta är en stor dröm som jag har men dit är en lång väg. Dels så måste jag skaffa mig ett körkort först och sedan måste jag ju naturligtvis lära mig att laga en motorcykel eftersom en sådan resa innebär många påfrestningar för detta transportmedel och det kommer att krävas en hel del reparationer som man själv måste utföra.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt