Några av våra vanliga fortskaffningsmedel

En omtalad ö


skrivet den 08 jun av Admin, klockan:15:57
Det finns en mycket omtalad ö här i Filippinerna som alla säger är så speciell och fin och som jag mer än gärna vill åka till. Men för att komma till den här ön så måste man åka båt och detta är faktiskt ganska ovanligt då det på de flesta öar finns flygplatser och det går att flyga till också men inte just den här ön. Det som är problemet just här är ju också att det är en ganska lång båtresa dit. Jag brukar tycka att två timmar är det längsta för mig och det som jag känner att jag orkar stå ut med men för att komma till den här ön behöver man åka båt i nästan åtta timmar och detta tar mig verkligen emot men å andra sidan så måste jag bara se den här ön så jag är ganska säker på att jag någon gång kommer att göra det men just nu samlar jag mod.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt