Några av våra vanliga fortskaffningsmedel

Dyrt med kollektivtrafik


skrivet den 10 jul av Admin, klockan:03:38
Kollektivtrafik är något som jag personligen alltid har sett som positivt och försökt att använda mig av i alla de fall som jag har kunnat. Och det är ju faktiskt så att det också är det som under en lång tid har varit det billigaste alternativet. Men trenden har nu vänt och det blir allt dyrare att åka kollektivt. Nu är priserna så höga att det knappast lönar sig att åka kollektivt längre och jag får liksom inte ihop det. Det är inte rätt enligt mig. Kollektivtrafik ska vara billigare för att man ska få folk att vilja välja det alternativet som är mer miljövänligt men så är alltså inte fallet nu och jag tycker att det verkligen är synd. Det här håller inte i längden och det känns inte genomtänkt så jag hoppas att det blir ändring på detta.

Just nu värderat 2.5 av 20 människor

  • Currently 2,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt