Några av våra vanliga fortskaffningsmedel

Buss i Kalmar


skrivet den 23 aug av Admin, klockan:13:57
Jag bor förhållandevis centralt i Kalmar och vill jag ta mig in till centrum har jag två olika bussar att välja bland. Den ena av dem avgår precis utanför mitt hus vilket är mycket smidigt och den andra avgår från en hållplats lite längre bort. Varje buss avgår två gånger i timmen vilket kan kännas som lite lite ibland men å andra sidan tror jag inte att det hade funnits så många passagerare om det hade varit för många avgångar och det är naturligtvis inte lönsamt. Men i vintras hade det verkligen behövts fler bussar. Förra vintern var det många förseningar på grund av att vågarna var för dåligt skottade och en gång när jag skulle till jobbet kom det ingen buss alls vilket inte var kul då man fick stå i minusgrader och frysa och vänta på nästa buss som kom en timme senare!

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt