Några av våra vanliga fortskaffningsmedel

Flygrädsla – Del 1


skrivet den 20 jun av Admin, klockan:08:48
Jag har under flera års tid lidit av flygrädsla. Var den kom ifrån vet jag inte men jag tyckte under denna tiden att varje flygning var en pina. Eftersom jag älskar att resa så blev detta ett stort problem. Jag bokade alltid mina resor och tänkte att flygningen kommer ske så långt fram i tiden att det är inget att oroa sig över. Desto närmare jag kom avresedagen ju större blev pinan och jag har många gånger tänkt att ställa in resan. Det har aldrig skett att jag ställt in en resa men jag har varit nära. Jag tror däremot att min flygrädsla inte varit så illa som den är för många andra. Vissa människor skulle aldrig kunna tänka sig att flyga överhuvudtaget och nästan skrattar åt folk som ber dem följa med på en resa. Jag har som exempel en vän som är runt 30 år gammal och han har aldrig flugit i hela sitt liv. Jag tror tyvärr inte att han kommer göra detta om inte han får ordentligt med hjälp från psykologer eller något liknande.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt